• -35%
Orka Lusso 120 cm Banyo Dolabı Takımı + Boy Dolabı

Orka Lusso 120 cm Banyo Dolabı Takımı + Boy Dolabı

142.408 TL
92.565 TL 35% İndirimde
KDV dahil
Renk Seçimi: LUSSO ANTRASİT
  GÖRSELLERİ İNCELE

Fabrika showroomumuzda bulunan modellerimizin ayrıntılı gerçek fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

  ÜRÜN ASMA TALİMATI

Ürünlerin asma talimatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Orka Lusso 120 cm Banyo Dolabı Takımı + Boy Dolabı

Orka Amorf Lusso koleksiyon modeli, 80-120 ölçüleri arasında değişen geniş bir renk seçeneği ile sunulmaktadır. Pasifik mavisi, tarçın, antrasit, gri, vizon ve beyaz renk alternatifleri bulunmaktadır.

Bu model tezgahüstü akrilik lavabo kullanımına sahiptir ve asma tipi olarak monte edilir. Hijyenik akrilik lavabo kullanımı, gövde ve lavabo arasındaki renk uyumunu sağlamaktadır. UV astar kullanımı sayesinde lavabo yüzeyi yüksek sararma ve çizilmeye karşı dirençlidir.

Çekmeceler kaliteli raylar ile uzun süreli kullanıma uygun tasarlanmıştır. İç aydınlatmaları sayesinde çekmece içindeki eşyaların görülebilmesi kolaylaşır. Deri kaplamaları, farklı bir dokunuş ve lüks hissi yaratmaktadır. Füme cam raf separatörleri kullanılarak, çekmeceler içinde düzen sağlanmıştır.

Modüler sistemden oluşan gövde, 45 derece açılardan meydana gelmiş ve birleştirilmiştir. İtalyan asıllı uluslararası alanda kabul görmüş ISO 9001 sertifikalı, renk stabilitesine sahip, dokunuşta pürüzsüzlük hissi veren bir boya kullanılmıştır. Kapak ve çekmece malzemesi MDF laminat ve lake kaplamadır.

Led aydınlatma özelliği, alt modül ve BYD LED olarak tasarlanmıştır. Bu özellikler sayesinde hem çekmece içindeki eşyaların görünürlüğü artmış, hem de görsel bir şıklık oluşmuştur.

Aynada Screen Touch özelliği bulunmaktadır. On/Off Açma Kapama Düğmesine Basılı Tutulduğunda Işık Siddeti Azaltılıp Arttırılabilir. Buğu önleyici rezistans mevcuttur. IP67 Led Aydınlatma ve Driver kullanımı sayesinde toza ve suya karşı dayanıklı bir ayna tasarlanmıştır.

Orka Amorf Lusso koleksiyon modeli, kaliteli malzemeler ve tasarım özellikleriyle kullanım kolaylığı, estetik görünüm ve hijyenik bir alan yaratmak için tasarlanmıştır.

  • Lavabo: Akrilik lavabo, tezgah üstü kullanım.
  • Asma/ayaklı: Asma tipi.
  • Gövde: Modüler sistemden oluşan gövde, yüksek dayanım ve hijyenik özellikler taşıyan akrilik tezgahüstü lavabo ile aynı renkten tasarlanmış dış yüzey.
  • Gövde özellikleri: 45 derece açılardan birleştirilmiş, renk stabilitesine sahip İtalyan asıllı boya kullanılmış, UV astar ile yüksek sararmaya ve çizilmeye karşı direnç sağlanmış.
  • Kapak/çekmece: Çekmeceli, kendinden kulplu, deri kaplamalı çekmeceler.
  • Kapak/çekmece malzemesi: MDF lambiri ve lake boya kullanılmış.
  • Çekmece içi özellikleri: Füme cam raf separatörler, temperli ve rodajlı cam kullanılmış.
  • Alt modül LED özellikleri: IP67 koruma sınıfına sahip LED aydınlatma, sensörlü açılma, çekmece açıldığında otomatik olarak devreye girme.
  • BYD LED özellikleri: IP67 koruma sınıfına sahip LED aydınlatma, sensörlü açılma, kapak açıldığında otomatik olarak devreye girme.
  • Taşıma kapasitesi: 75 kg.
  • Ayna/Üst modül: Ledli ayna, screen touch özelliği ile dokunarak açılabilme, aydınlatma şiddeti ayarlanabilir, buğu önleyici rezistans mevcut, IP67 koruma sınıfına sahip LED aydınlatma ve driver kullanılmış.

lusso

Veri Sayfası

Genişlik
120 CM
Derinlik
50 CM
Üst modül tipi
LED AYDINLATMALI
TIMER OZELLİKLİ LED
Demonte/Monte
MONTE
Gövde Yapısı
MDF ÜZERİ MAT LAKE
Kapak & Çekmece Yapısı
MDF ÜZERİ MAT LAKE
Lavabo rengi
BEYAZ
Çekmece/Kapak seçeneği
ÇEKMECELİ
Kulp
KENDİNDEN KULPLU
Lavabo cinsi
AKRİLİK LAVABO
Renk
MAT ANTRASİT
MAT AÇIK MAVİ
MAT BEYAZ
MAT GRİ
MAT TARÇIN
MAT VİZON
Montaj tipi
DUVARA MONTAJ
Lavabo tipi
ETAJERLİ LAVABO
Model
LUSSO

Özel Referanslar

ean13
8697941514539
mpn
ORKA-BANYO600683
Sizin İçin Önerilen Ürünler ( 5 other products in the same category )