• -50%
Orka Verona 120 cm Banyo Dolabı Takımı + Boy Dolabı

Orka Verona 120 cm Banyo Dolabı Takımı

28.585 TL
14.292 TL 50% İndirimde
KDV dahil
Renk Seçimi: VERONA BEYAZ
  GÖRSELLERİ İNCELE

Fabrika showroomumuzda bulunan modellerimizin ayrıntılı gerçek fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

  ÜRÜN ASMA TALİMATI

Ürünlerin asma talimatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Orka Verona 120 cm Banyo Dolabı Takımı

Orka markasının Verona modeli, 100-121 ölçü aralığındaki banyolar için tasarlanmıştır. Beyaz ve beyaz/irony renk seçenekleri bulunan bu ürün hem asma hem de ayaklı olarak kullanılabilmektedir.

Lavabo bölümü seramik malzemeden yapılmıştır ve hijyenik, çizilmeye karşı dayanıklı ve kolay temizlenebilir özellikleri ile dikkat çekmektedir. Tezgâh üstü olarak kullanılan bu lavabo, suya dayanıklı tutkal ile yapılmış dayanıklı kenar bantlarına sahiptir.

Kapak ve çekmeceler kaliteli raylar ve menteşeler ile uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Ayrıca, kapaklar parlak HG PET ile ekstra suya ve neme dayanıklı hale getirilmiştir. Kapak menteşe markası olarak SAMET FRENLİ MENTEŞE tercih edilmiştir.

Gövde malzemesi yonga levha kullanılmıştır ve kenar bantlarında poliüretan tutkal kullanılmıştır. Bu tutkal suya ve ısıya dayanıklı bir tutkaldır. Ürün tasarımını farklılaştıran Verona kenar bandı kullanılmıştır.

Çekmeceler ve kapaklar, MDF üzeri parlak HG PET kaplama ile kaplanmıştır. Aynı zamanda ürünün cam tezgahı, kabarma problemlerinin önüne geçmek için kullanılmıştır.

Ürün LED aydınlatmalı aynası ve etajeri ile satılmaktadır. Ayna ekolojik özelliklere sahiptir ve neme ve toza dayanıklıdır. Ayrıca, suya dayanıklı hale getirilmiş metal kulplar ve havluluk da ürünün özellikleri arasındadır.

120 cm ölçü seçeneğinde ayna yanında dolap mevcuttur ve yan boy dolabı da ürünün bir parçasıdır. Banyo dolabına uyumlu olan etajer ve led aydınlatmalı ekolojik ayna, Verona modelinin faydalı özellikleri arasındadır.

Teknik Özellikler:

Ürün adı: Verona

Marka: Orka

Koleksiyon: Karma

Ölçüler: 100-121 cm

Renk alternatifleri: Beyaz ve Beyaz/İrony

Lavabo: Seramik lavabo, tezgâh üstü

Lavabo çeşidi: Asma

Fayda: Hijyeniktir, çizilmeye karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır. Sağlık sektöründe kullanım için idealdir.

Lavabo özellikleri: Hijyeniktir, çizilmeye karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır ve bu nedenle sağlık sektöründe kullanım için idealdir.

Gövde: Yonga levha

Gövde özellikleri: Kenar batnında poliüretan tutkal kullanılmaktadır. Bu tutkal suya ve ısıya dayanımı oldukça yüksek bir tutkaldır.

Kapak/çekmece: Çekmece kapak

Kapak/çekmece malzemesi: MDF üzeri parlak HG PET

Ön yüzey özellikleri: Kapaklar parlak HG PET ile ekstra suya ve neme dayanıklı hale getirilmiştir. Ayrıca şık bir tasarıma sahiptir. Ürün tasarımını farklılaştıran Verona kenar bandı kullanılmıştır.

Kapak menteşe marka: Samet frenli menteşe

Yan boy dolabı: 40x30x138 cm ölçülere sahip yan boy dolabı mevcuttur.

Ayna özellikleri: Led aydınlatmalı ekolojik ayna, banyo dolabına uyumlu etajer, 120 cm ölçü seçeneğinde ayrıca ayna yanı dolap modülü vardır.

Ayna/üst modül: Led aydınlatmalı aynası etajer ile tamamlanmıştır. Ekolojik ayna özelliği vardır. 100 cm ölçü seçeneğinde ayna yanı dolap modül yoktur.

Üst modül özellikleri: Neme ve toza dayanıklı led aydınlatmalı ayna, banyo dolabına uyumlu etajer, 120 cm ölçü seçeneğinde ayrıca ayna yanı dolap modülü vardır.

Verona

Veri Sayfası

Genişlik
120 CM
Derinlik
53 CM
Üst modül tipi
DOLAPLI AYNA
ETAJERLİ AYNA
LED AYDINLATMALI
Demonte/Monte
MONTE
Gövde Yapısı
MELAMİN YONGA LEVHA
Kapak & Çekmece Yapısı
MDF PET GLOSS
Lavabo rengi
BEYAZ
Çekmece/Kapak seçeneği
ÇEKMECELİ
Kulp
KENDİNDEN KULPLU
Lavabo cinsi
SERAMİK LAVABO
Renk
IRONY
PARLAK BEYAZ
Montaj tipi
DUVARA MONTAJ
Lavabo tipi
TEZGAH ÜSTÜ LAVABO
Model
VERONA

Özel Referanslar

ean13
8697941843220
mpn
ORKA-BANYO342235
Sizin İçin Önerilen Ürünler ( 5 other products in the same category )