• -35%
Orka Limpo 100 cm Kapaklı Banyo Alt Dolabı

Orka Limpo 80 cm Kapaklı Banyo Alt Dolabı

11.233 TL
7.302 TL 35% İndirimde
KDV dahil
Renk Seçimi: LIMPO KAPAKLI MAT ANTRASIT
  GÖRSELLERİ İNCELE

Fabrika showroomumuzda bulunan modellerimizin ayrıntılı gerçek fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

  ÜRÜN ASMA TALİMATI

Ürünlerin asma talimatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Orka Limpo 80 cm Kapaklı Banyo Alt Dolabı

ORKA markasına ait ONLY koleksiyonunda yer alan LIMPO Banyo dolabı, 80cm, 100cm ölçü aralığında ve mat beyaz veya mat antrasit renk seçenekleriyle sunulmaktadır.

Seramik lavabo özelliğiyle hijyenik ve çizilmeye karşı dayanıklı olup, temizlenmesi kolaydır. LIMPO banyo dolabının gövdesi, MDFLAM malzeme kullanılarak üretilmiş ve kaliteli son katlar oluşturmak için İtalyan asıllı uluslararası alanda kabul görmüş ISO 9001 sertifikalı boya kullanılmıştır.

Kapak ve çekmecelerde yine MDFLAM malzeme kullanılmış ve aynı kaliteli LAKE boya ile boyanmıştır. Çekmece ve kapaklar kullanılarak tasarlanmıştır.

Çekmecelerin taşıma kapasitesi 30 kg, LIMPO Banyo dolabının taşıma kapasitesi ise (beton duvara montaj olarak referans alınmıştır.)  Banyo dolabı +75 kg olarak belirlenmiştir.

Lavabo dolabının ön yüzeyleri ITALYAN LAKE boya ile boyanmıştır. Kullanılan boya, dokunuşta pürüzsüzlük hissi veren, renk stabilitesine sahip ve yüksek kalitede son katlar oluşturmak için tasarlanmıştır.

Ayrıca, UV astar kullanılarak yüksek sararma ve çizilmeye karşı dayanıklılık sağlanmıştır. Dolapta yer alan ledli ayna, screen touch özelliğiyle dokunarak açılabilen özeliğe sahiptir.Ayna, neme ve toza dayanıklı ON-OFF LED aydınlatma özelliğiyle donatılmıştır. Aynı zamanda, TIMER özelliği ile fonksiyonel hale getirilmiştir. ON/OFF açma kapama düğmesine basılı tutularak ışık şiddeti azaltılıp arttırılabilir.

LIMPO banyo dolabının üst modülü yuvarlak LED aydınlatmalı tasarım ile sunulmaktadır. Ayrıca, IP67 LED aydınlatma ve IP67 LED driver ile donatılmıştır. Bu özellikler, toza ve 30 dakikadan kısa süreli suya daldırmalara karşı koruma sağlar. Alt modül ve Boy dolabında kullanılan kulplar, ürün renkleri ile aynı renkte tasarlanmıştır ve bu sayede ürünün tasarım bütünlüğü sağlanmıştır.
Ayrıca, ürünün ayna/üst modül kısmı neme ve toza dayanıklı on-offlu led aydınlatmalıdır ve IP67 sertifikasıyla korunmaktadır. Aynı şekilde, ürünün kapak/çekmece malzemeleri MDFLAM + LAKE ‘den üretilmiştir ve yüksek kaliteli bir boyama işlemi uygulanmıştır. Kapak frenli yavaş kapanma özelliklidir. Çekmeceler yavaş kapanır özeliğine sahiptir.

 

ONLY koleksiyonundaki LIMPO banyo dolabı, Seramik lavabo hijyenik ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Ayrıca temizlenmesi kolaydır. Lake kapak/çekmecelerde kullanılan boya İtalyan asıllı uluslararası alanda kabul görmüş ISO 9001 sertifikalıdır ve yüksek kaliteli bir son kat oluşturur. Ayrıca, kullanılan astar UV olduğundan dolayı yüksek sararmaya ve çizilmeye karşı dirençlidir.

Ürün ayrıca 80cm - 100cm ölçü aralığında ve mat beyaz-mat antrasit renk alternatifleriyle sunulmaktadır. Asma tipi tercih edilmiştir.

Son olarak, ürünün üst modülünde yer alan ledli ayna Screen Touch özelliğiyle dokunarak açılabilmektedir. Aynı zamanda ayna ekolojik ve rodajlıdır. Üründe yer alan on/off açma kapama düğmesine basılı tutulduğunda ışık şiddeti azaltılıp arttırılabilmektedir. IP67 sertifikalı LED aydınlatma ve led driver, ürünün dayanıklılığını arttırmaktadır.

 

 

Ürün Özellikleri:

Seramik lavabo

 

MDFLAM + LAKE malzeme kullanılarak üretilmiş gövde

 

İtalyan asıllı uluslararası alanda kabul görmüş ISO 9001 sertifikalı LAKE boya

 

MDFLAM + LAKE malzeme kullanılan kapak ve çekmeceler

 

Yavaş kapanma özelliği olan kapak ve çekmeceler

 

Üst modülde yuvarlak LED aydınlatma

 

IP67 LED aydınlatma ve IP67 LED driver ile donatılmış üst modül

 

TIMER özelliği ile ışık şiddeti ayarlanabilir

 

Aynı renkte tasarlanmış kulplar

 

Neme ve toza dayanıklı on-offlu led aydınlatmalı ayna/üst modül

 

Seramik lavabo hijyenik ve çizilmeye karşı dayanıklı

 

Yüksek kaliteli son kat oluşturan İtalyan asıllı uluslararası alanda kabul görmüş ISO 9001 sertifikalı lake kapak/çekmeceler



Görseller renk dokusu için paylaşılmıştır. çekmece kapak yerleşimi için teknik detay sekmesine bakınız... 

Limpo Kapaklı

Veri Sayfası

Genişlik
80 CM
Derinlik
45 CM
Demonte/Monte
MONTE
Gövde Yapısı
MDF ÜZERİ MAT LAKE
Kapak & Çekmece Yapısı
MDF ÜZERİ MAT LAKE
Lavabo rengi
BEYAZ
Çekmece/Kapak seçeneği
ÇEKMECELİ
Kulp
ABS RENKLİ KULP
Lavabo cinsi
SERAMİK LAVABO
Renk
MAT ANTRASİT
MAT BEYAZ
Montaj tipi
DUVARA MONTAJ
Lavabo tipi
ETAJERLİ LAVABO
Model
LIMPO KAPAKLI

Özel Referanslar

ean13
8697941290312
mpn
ORKA-BANYO928074
Sizin İçin Önerilen Ürünler ( 5 other products in the same category )