• -50%
Orka Salerno 40 cm Banyo Boy Dolabı

Orka Salerno 40 cm Banyo Boy Dolabı

10.296 TL
5.148 TL 50% İndirimde
KDV dahil
Renk Seçimi: SALERNO ANTRASİT GOLD DETAY
  GÖRSELLERİ İNCELE

Fabrika showroomumuzda bulunan modellerimizin ayrıntılı gerçek fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

  ÜRÜN ASMA TALİMATI

Ürünlerin asma talimatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Orka Salerno 40 cm Banyo Boy Dolabı

(60 CM Model üst modülünde sadece Ayna vardır. )
(Alt modül ve üst modülünü ayrıca satın alabilirsiniz)

Orka Only Salerno serisi, 60 cm, 75 cm ve 95 cm ölçü seçenekleri ve legnano/beyaz-antrasit-sardunya ayrıca krom/gold detay renk alternatifleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Bu serinin lavabosu seramik malzemeden üretilmiştir ve hijyeniktir, çizilmeye karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır. Lavabo, tezgah üstü tasarımı ile asma olarak kullanılabilir.

Ürün, kaliteli raylar ile uzun süre çekmece kullanımını garanti eder. Dayanıklı kenar bantları suya dayanıklı tutkal ile yapılmıştır. Kullanılan cam tezgah ile suya karşı dayanıklı hale getirilmiş metal kulplar ve havluluk da ürünün özellikleri arasındadır.

Yongalevha gövde malzemesi kullanılan ürün, kenar bandında poliüretan tutkal kullanılmaktadır. Bu tutkal suya ve ısıya dayanımı oldukça yüksek bir tutkaldır. Çekmece, alüminyum çerçeve içine gömülmüş lam plakadan meydana getirilmiştir. Kullanılan alüminyum çerçeve ile aynı renkte kullanılan kulp ve havluluk detayları mevcuttur. Kapak/çekmece malzemesi ise alüminyum çerçeveli lam yüzeydir.

Ürün, ayna/üst modül ile tamamlanmaktadır. Ayna arkasında gizli led bulunmaktadır. Kullanılan ayna ekolojik ve tamperli aynadır. Üst dolaplı modül gövdesi yongalevhadan oluşmuştur ve kapak alüminyum çerçeveli lam yüzeyden oluşmaktadır. Üst dolapta altında dolaba entegre metal havluluk bulunmaktadır. Orka Only Salerno serisi, hem estetik hem de fonksiyonel bir üründür.

Gövde malzemesi: Yongalevha

Kapak/çekmece malzemesi: Alüminyum çerçeveli lam yüzey

Detay: Alüminyum çerçeve, Metal kulplar ve havluluk

Çekmece yanları türü: Metal yanak

Ayna/üst modül: Ledli ayna ve üst dolap

Üst modül özellikleri: Yongalevha gövde, alüminyum çerçeveli lam kapak, metal havluluk ve gizli ledli ayna

Bu ürün, marka olarak Orka, Only koleksiyonu ve model olarak Salerno adını taşımaktadır. 60 cm, 75 cm ve 95 cm ölçü seçenekleri mevcuttur. Renk alternatifleri arasında Gövde: legnano, Kapaklar: beyaz ve sardunya seçenekleri bulunmaktadır.

Lavabo seramik malzemeden üretilmiştir ve tezgah üstü şeklindedir. Asma şeklinde kullanılmaktadır. Lavabo kenarları suya dayanıklı tutkal kullanılarak güçlendirilmiştir ve çizilmelere karşı dayanıklıdır.

Çekmece ve kapaklar kaliteli raylar kullanılarak uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Cam tezgah kullanımı sayesinde tezgah suya karşı ekstra dayanıklı hale getirilmiştir. Metal kulplar ve havluluklar ile detay kazandırılmıştır.

Üründe kullanılan ayna, gizli ledler ile aydınlatılmaktadır ve ekolojik ve temperli bir malzeme olan ayna kullanılmıştır. Üst dolaplı modülün gövdesi yongalevhadan üretilmiştir ve kapak alüminyum çerçeveli lam yüzeyden yapılmıştır. Üst dolapta, metal havluluk dahil olmak üzere birçok özellik mevcuttur.

Görseller renk dokusu için paylaşılmıştır. çekmece kapak yerleşimi için teknik detay sekmesine bakınız... 

Salerno

Veri Sayfası

Yükseklik
138 CM
Genişlik
40 CM
Derinlik
32 CM
Demonte/Monte
MONTE
Gövde Yapısı
MELAMİN YONGA LEVHA
Kapak & Çekmece Yapısı
MELAMİN YONGA LEVHA
Lavabo rengi
BEYAZ
Çekmece/Kapak seçeneği
ÇEKMECELİ
Kulp
METAL KULPLU
Lavabo cinsi
SERAMİK LAVABO
Renk
LEGNANO/ANTRASİT
LEGNANO/BEYAZ
LEGNANO/SARDUNYA
Montaj tipi
DUVARA MONTAJ
Model
SALERNO

Özel Referanslar

ean13
8697941074882
mpn
ORKA-BANYO512942
Sizin İçin Önerilen Ürünler ( 5 other products in the same category )